Yalnızca hizmetin ihtiyaç duyduğu verileri topluyoruz: giriş için bir Telegram kimliği, verdiğiniz ilanlar ve kaydettiğiniz aramalar. Bir iletişim düğmesine dokunmanız analiz için kaydedilir (hangi kanal) ancak kimliğinize bağlanmaz. Verilerinizi üçüncü taraflara satmıyoruz. Hesabınızı istediğiniz zaman Profil → Hesabı sil bölümünden kalıcı olarak silebilirsiniz.