ما فقط آنچه را که سرویس نیاز دارد جمعآوری میکنیم: یک شناسه Telegram برای ورود، آگهیهایی که ثبت میکنید و جستجوهایی که ذخیره میکنید. زدن دکمه تماس برای تحلیل آماری ثبت میشود (کدام کانال) اما به هویت شما گره نمیخورد. ما دادههای شما را به اشخاص ثالث نمیفروشیم. شما میتوانید هر زمان حساب خود را از پروفایل ← حذف حساب برای همیشه حذف کنید.